Köpa på Used By

Att shoppa på Used By är lika enkelt som att handla i en vanlig webbshop.

Du behöver inte registrera dig för att handla. Men det finns två sätt att handla på. Det ena är från de säljare som valt att sälja sin saker som i en vanlig webbshop. Där du aldrig träffar säljaren utan får varan skickad till dig per post och betalningen tar vår betalpartner Payson hand om tills du är nöjd med ditt köp.

Det andra sättet är att handla av de säljare som önskar att ni gör upp affären själva, dvs passar ju bra om man bor nära varandra och kan träffas.

 

Alternativ 1. Handla som i en vanlig webbshop.

Du köper den vara du önskar direkt på siten och affären skyddas med en trygghetsgaranti från Payson.

Du betalar med ditt kontokort och det tillkommer inga kostnader utöver det du betalar för. Pengarna hamnar hos vår betalpartner Payson, där de hålls kvar tills du har fått varan och godkänt den.

Du har 8 dagar på dig från det att du har handlat produkten till att ta emot och granska varan.

Om varan inte motsvarar det som står i annonsen får du returnera produkten till säljaren inom denna tid. Och pengarna för köpet återbetalas till dig. Om du däremot inte returnerar varan, oanvänd, i tid så kommer dina pengar att utbetalas till säljaren och köpet anses genomfört. Det är så vi garanterar din trygghet.

 

Alternativ 2. Du gör upp köpet själv med säljaren

Du kontaktar säljaren till den vara du önskar köpa och ni bestämmer själva hur betalning och leverans av varan ska gå till. Detta sätt är vanligast när man handlar från någon på samma ort eller om man vill pröva eller se varan först.

När man handlar varor av en privatperson hos oss så kan man inte returnera varan för att man ångrat sig eller inte gillar färgen. Endast om varan är defekt eller fake kan den returneras till säljaren och du som köpare får pengarna tillbaka.