Sälja på Used By

Used By är en marknadsplats för försäljning av secondhand märkesvaror i segmenten Mode, Home och Baby & Child. På Used By kan privatpersoner och modemärken marknadsföra och sälja sina produkter.

De flesta av oss har säkert både ett och två plagg som bara hänger i garderoben utan att användas. Skor och väskor som är oanvända felköp. Inredning som man tröttnat på eller barnvagnar och bilbarnstolar som barnen vuxit ur. På Used By ger vi dig chansen att skänka nytt liv till dessa plagg och produkter på ett enkelt och säkert sätt och samtidigt tjänar du pengar på det.

Många av Sveriges modemärken väljer att sälja sina provkollektioner, plagg från modevisningar och plåtningar, överblivna plagg och produkter från utförsäljningar hos oss.

Att handla på Used By är lika enkelt som att handla i en vanlig webbshop. Säljare och köpare har aldrig kontakt med varandra, utan skyddas av en trygghetsgaranti från Payson.

Used By´s idé bygger på tanken om återvinning och återanvändning inom kläder, textil och produkter. För den som önskar det erbjuder vi möjlighet att skänka betalningen för sålda produkter till välgörenhet.

 

Jag vill sälja på Used By. Hur gör jag?

Som privatperson börjar du med att skapa ett konto, dvs en profil. Sedan kan du använda vår app till att skapa annonser eller ta bilder och lägga upp annonser direkt på siten. Du bestämmer ditt pris, lägger in bilder på varan och skapar en annons. När din vara blivit såld sänder du den till köparen med valfritt post eller fraktbolag och betalningen tar vår betalpartner Payson hand om. Affären säkras genom vår trygghetsgaranti.

 

Vad kostar det att sälja?

Det kostar inget att lägga upp en annons men Used By tar en provision på det du säljer. Provisionen är 20 procent på såld vara.