100% Trygghetsgaranti

 

Vi har valt Payson som betalpartner för att kunna garantera säker e-handel för dig. Handlar du på nätet men inte känner köparen eller säljaren uppstår frågan: Vad är det som säger att jag inte blir lurad?

Med vår unika Trygghetsgaranti (Paysongarantin) kan du handla tryggt på Used By. Payson håller pengarna för ett köp tills både köpare och säljare är nöjda. Trygghetsgarantin fungerar som en neutral part som ser till att varken säljare eller köpare har både pengarna och varan samtidigt.

Så här fungerar det

paysongaranti

  1. Köparen och säljaren kommer överens efter avslutad affär.
  2. Köparen betalar till säljarens konto, varpå betalningen hålls av Payson.
  3. Säljaren meddelas att pengar finns hos Payson och att det är ok att skicka varan.
  4. Säljaren skickar varan till köparen inom 5 arbetsdagar från att betalning är gjord.
  5. Köparen tar emot och godkänner varan inom 8 dagar från det att säljaren meddelat Payson att varan skickats. Om köparen väljer att inte invända mot varan och köpet inom denna tid räknas det som ett godkännande och pengarna överförs till säljaren.
  6. Payson betalar ut pengarna till säljaren.

 

Trygghetsgaranti för köpare & säljare

Vår Trygghetsgaranti (Paysongarantin) innebär att vi håller köpesumman tills både köparen och säljaren är nöjda. Köparen betalar till oss och vi meddelar detta till säljaren. Han eller hon skickar då varan och är trygg eftersom pengarna finns hos oss. När köparen har fått varan och godkänt den överförs pengarna till säljaren. Tidigare var det alltid säljaren som hade makten vid en försäljning.

Med Trygghetsgarantin jämnar vi ut balansen och ingen riskerar att bli lurad. Eftersom vi reserverar köparens pengar så kan inte säljaren strunta i att skicka varan efter att du har betalat. Dessutom får köparen chansen att titta på och godkänna varan innan pengarna överförs. Antalet nätbedrägerier ökar för varje dag och idag undviker många att handla på köp- och säljplatser på nätet eftersom de är rädda för att bli lurade. Genom att erbjuda Trygghetsgarantin (Paysongarantin) kan våra köpare och säljare känna sig trygga när de handlar på Used By.